Tekintse meg oktató szoftver kínálatunkat!
ANGOL és NÉMET
nyelvtani gyakorlatok

    A programban 4 angol és 3 német nyelvtani gyakorló részprogram található:
  Mindegyik részprogram 20-as feladatciklusban számolja a helyes és helytelen válaszok számát. Helytelen válasz esetén újra lehet próbálkozni, vagy kérni lehet a helyes válasz kiírását.
   Mindegyik részprogrammal feladatlap is nyomtatható!    A részprogramok:
TENSES - angol igeidők gyakorlása
 A legalapvetőbb 6 igeidő gyakorlása lehetséges akár egyenként, akár mind együtt: Simple Present, Simple Past, Present Perfect, Present Continuous, Past Continuous, Simple Future
Több mint 100 mondathoz használható a 6 igeidő, ez csaknem 600 variációs lehetőséget nyújt. A program véletlenszerűen választja ki a mondatot, és megad egy időhatározót. A felhasználónak az igét kell beírnia a megfelelő alakban.
PREPOSITIONS - angol elöljárószók gyakorlása
 A program kiír egy mondatot, amelyből hiányzik az elöljárószó. A felhasználónak kell beírni a megfelelő elöljárószót. A feladatok megjelenése előtt ki lehet választani a mondatok szintjét (kezdő, középhaladó, haladó), és a gyakorolandó elöljárószók típusát (hely, idő, mód, egyéb).
IRREGULAR VERBS - angol rendhagyó igék gyakorlása
UNREGELMÄßIGE VERBEN - német rendhagyó igék gyakorlása
 Kezdő,  középhaladó, és haladó szinten előforduló mintegy 200 angol, és kezdő és középhaladó szinten előforduló 151 német rendhagyó ige 3 alakját lehet gyakorolni a programmal. A nyelv és a szint választható. Ki lehet választani azt is, hogy az ige melyik alakját írja ki a program, és azt, hogy a nem kiírt két alak közül mindkettőt, vagy csak az egyiket válaszolja meg a felhasználó.
SPELLING - angol helyesírás gyakorlása
RECHTSCHREIBUNG - német helyesírás gyakorlása
 Kezdő, középhaladó, és haladó szinten előforduló, helyesírási szempontból nehéz angol és német szavak leírását lehet gyakorolni. A nyelv és a szint választható. 350 angol és 325 német szót használ a program, ezen kívül saját szókészletet is lehet használni, amit szövegfile-ba lehet beírni. A program a felhasználó választása szerint vagy kiírja a szót hiányosan, vagy csak a magyar megfelelőjét. A felhasználónak a szót kell beírnia helyesen.
DER, DIE, DAS - német névelők és szavak gyakorlása
 Mintegy 2000 német főnév közül lehet kiválasztani azokat, amelyeket a felhasználó gyakorolni kíván. Vagy úgy, hogy névsor szerinti listából egyenként választja ki, vagy bejelöli a szavak szintjét (kezdő, középhaladó, haladó) és a program abból a csoportból választ véletlenszerűen. A program a felhasználó választása szerint kiírja a főnevet és a névelőjét kell megadni, vagy a főnév magyar megfelelőjét írja ki és a német szót névelővel együtt kell beírnia  a felhasználónak.

Minimális számítógép-konfiguráció: Pentium I. kompatibilis, bármely Windows változat.
 Helyigény a winchesteren 3 Mb.


A szoftver javasolt fogyasztói ára: 3990 Ft